Fr

Women
are
heroes

Strijd mee tegen borstkanker.Design by
Raf Simons
€3

FINALLY


In de film ‘Finally’ volgen we 8 meisjes tussen de 10 en 12 jaar die niet kunnen wachten om vrouw te worden. We zien ze in verschillende situaties: jaloers op hun grote zus of hun meer ‘ontwikkelde’ vriendinnen, terwijl ze hun bh volproppen met papier of ze hun lichaam aan het bestuderen zijn in de spiegel.

Borsten zijn het ultieme symbool van vrouwelijkheid. Meisjes kunnen niet wachten om ze te krijgen omdat ze een nieuw leven inluiden: het leven als ‘vrouw’. Hoe gelukkig ze ook zijn met hun borsten, ze komen niet zonder gevolgen. Bijna 1 vrouw op 8 krijgt ooit borstkanker in haar leven.

De film dient als reminder voor vrouwen. Toen heb je zo lang op je borsten moeten wachten, nu kan je er maar beter zorg voor dragen door ze regelmatig te laten checken.

RAF SIMONS

ontwierp dit jaar het Pink Ribbon-lintje.
Raf Simons is Chief Creative Officer bij Calvin Klein. Hij won in juni 2018 de CFDA womenswear designer of the year award. In 2017 werd hij door Time Magazine als één van de 100 most influencial people genoemd.

Met HEROES brengt Raf Simons hulde aan alle vrouwen die vechten tegen borstkanker, aan hun naasten en iedereen die hen met raad en daad bijstaat in de strijd.

Borstkanker heb je niet alleen, we zijn er samen voor je.

Te koop bij

Mayerline, Carrefour, Multipharma, iU, AVA, Gamma, Standaard Boekhandel, Spar en Hans Anders.

Verkooppunt Shop