Weggeefactie areola-behandelingen

Pink Ribbon geeft 10 gratis areola-behandelingen weg. De areola-behandeling zal plaatsvinden in Maasmechelen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Steffanie Janssen van Inked By SJ, die gespecialiseerd in medische cosmetica en micropigmentatie.

 

Naast de cosmetische toepassingen wordt permanente make-up veelvuldig toegepast in de medische wereld. Eén van de belangrijkste toepassing is het pigmenteren van een tepelhof. Na een borstreconstructie of een borstsparende operatie kan met permanente make-up een geheel nieuw en natuurlijk tepelhof worden aangebracht aan de hand van een areolabehandeling. Tevens kan een bestaand tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt. Een Areola-behandeling kan oplopen tot €395 wanneer dit bij één tepel gebeurt en €495 wanneer dit bij beide tepels gebeurt. Achteraf nemen we een voor- en na-foto van de tepel (dit blijft onder volledige anonimiteit) en nadien delen we je ervaring ook graag met andere boezemvriendinnen.

 

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur een mailtje met je verhaal naar info@pink-ribbon.be. Iedereen die met borstkanker te maken heeft (gekregen), heeft een uniek verhaal. Daarom kiezen we, samen met Steffanie, 10 willekeurigen die de gratis areola-behandeling in haar studio in Maasmechelen krijgen. Meedoen kan tot 31 oktober.

 

Op de afbeelding zie je het voor- en na resultaat van een eerdere areola-behandeling door Steffanie:

- eerste rij: voor (zo hadden ze het in het ziekenhuis gedaan)

- tweede rij: bijwerking ongelijkheid

- derde rij: eindresultaat na de bijwerking door Steffanie

areola_steffanie.png