Kerstballen 2018

PR kerstbal 2018.png

 

Eén op de acht vrouwen wordt in de loop van haar leven getroffen door borstkanker. Pink Ribbon zet in op preventie en vroegtijdige opsporing. Ook in de kerstperiode willen we vrouwen met borstkanker een hart onder de riem steken.

De grote kerstballen zijn dit jaar volledig in het goud, en maken je kerstboom nog magischer. De doorsnede van deze kerstbal is 10 cm en hij kost €5, waarvan €2 integraal naar Pink Ribbon gaat. Daarnaast kan je onze set van drie kerstballen met veelkleurige pailletten kopen. De set van drie kerstballen, met doorsnede van 8 cm, kost €10. De grote kerstballen zijn beschikbaar bij Mayerline, Hunkemöller en Walter Van Gastel en set van 3 is te koop bij Mayerline, of via onze webshop. Dit jaar voorzien we bovendien ook een set van twaalf onbreekbare Pink Ribbon-kerstballen. Deze set kan je online kopen aan €14,95 via onze webshop.

 

Sticker kerstballen 3 (winnaar).png

Als bedrijf kan je uiteraard ook je steentje bijdragen. Denk maar eens aan een prachtig versierde én blinkende kerstboom in de inkomhal van je bedrijf. Als bedrijf kan je kerstballen bestellen via dit bestelformulier. Koop onze kerstballen en maak zo van jouw boom ook dit jaar het symbool van onze strijd tegen borstkanker. Samen met vele anderen steun je zo alle vrouwen die dagelijks tegen deze ziekte strijden. De opbrengst gaat naar Pink Ribbon voor de financiering van concrete projecten die als doel hebben het verbeteren van de zorg voor patiënten en hun algemene levenskwaliteit.

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Pink Ribbon?
Volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter!