Kerstballen 2017

Sticker kerstballen 3 (winnaar).png

 

 

Jaarlijks krijgen 10.500 vrouwen in België te horen dat ze borstkanker hebben. Eén op de acht vrouwen wordt in de loop van haar leven getroffen door de ziekte. Onze organisatie zet in op preventie en vroegtijdige opsporing. Daarom maken we borstkanker zichtbaar tijdens de kerstperiode. Want strijden tegen borstkanker doe je niet alleen; we strijden allemaal samen.

Dit jaar verkopen we opnieuw de grote veelkleurige kerstballen met pailletten. De doorsnede van deze kerstbal is 10 cm en hij kost €5. Daarnaast kan je onze set van drie kerstballen met pailletten kopen. De set van drie kerstballen, met doorsnede van 8 cm, kost €10. De grote kerstballen zijn te koop bij Mayerline. De set van drie kan je ook kopen bij Mayerline. Dit jaar voorzien we bovendien ook een set van twaalf onbreekbare Pink Ribbon-kerstballen. Deze set kan je online kopen aan €14,95 via dit bestelformulier

 

Kerstbal_16_LR.png

Als bedrijf kan je uiteraard ook je steentje bijdragen. Denk maar eens aan een prachtig versierde én blinkende kerstboom in de inkomhal van je bedrijf. Als bedrijf kan je kerstballen bestellen via dit bestelformulier. Koop onze kerstballen en maak zo van jouw boom ook dit jaar het symbool van onze strijd tegen borstkanker. Samen met vele anderen steun je zo alle vrouwen die dagelijks tegen deze ziekte strijden. De opbrengst gaat naar Pink Ribbon voor de financiering van concrete projecten die als doel hebben het verbeteren van de zorg voor patiënten en hun algemene levenskwaliteit.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Pink Ribbon?
Volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter!