Natascha (36): "Ik wil een luisterend oor zijn voor de vechters en survivors!"

Ik ben Natascha De Groote en ben net 36 jaar geworden,

 

Een van mijn goede voornemens dit jaar was om me als vrijwilligster in te zetten voor een organisatie. Nadat ik een oproep zag op Facebook van Pink Ribbon aarzelde ik geen seconde.

 

De volgende dag had ik al een mailtje terug met de vraag of ik wou helpen op de Libelle winterfair… Ik hoefde niet te twijfelen want ik houd van Kerstmis!

 

Samen hebben we ons best gedaan om zoveel mogelijk kerstballen, lintjes, armbandjes en agenda’s te verkopen. Het waren 2 intense dagen waarbij we niet alleen maar spulletjes verkochten, maar ook trachten een luisterend oor te zijn voor de vechters en de survivers (zoals een dame dat zo mooi zei). We hebben gelachen en soms kwam er een traan tevoorschijn.

 

Waarom ben ik vrijwilligster geworden? Ik vind het heel belangrijk om mensen te informeren, te helpen en te luisteren naar andermans verhalen en ervaringen.

 

Bij deze wil ik ook een warme oproep doen aan de mensen die nog twijfelen om boezemvriendin te worden. Twijfel niet! Je wordt er met open armen ontvangen en alle hulp is welkom hoe klein dan ook…

 

Aan het Pink Ribbon Team, bedankt dat ik erbij mocht zijn! Mijn respect naar jullie toe is alleen maar groter geworden!