Actrice Lynn Van Royen steunt Pink Ribbon

Ken jij opkomend talent Lynn Van Royen al? De actrice uit Aalst studeerde aan het Rits in Brussel. In 2018 won ze voor haar rol als Kato Hoeven in Beau Séjour de prijs voor beste actrice in een dramareeks op het Festival de télévision de Monte-Carlo. Lynn speelde ook Nina Beernaert in Spitsbroers (2015), Femke Marsman in Marsman (2014) en Nikki in Tabula rasa (2017). Momenteel kan je haar elke donderdag op het scherm zien schitteren op Vier in de fictiereeks ‘De Dag’, een project van Jonas Geirnaert en zijn vrouw Julie Mahieu. Verder kan je haar ook op woensdag bewonderen in de comedyreeks ‘De Luizenmoeder’ op VTM als Hannah.

Naar aanleiding van Studio Brussel’s Warmste Week sprak Lynn een radiospot in voor Pink Ribbon, genaamd: ‘Haar Haar’. Het spotje, gemaakt door de mortierbrigade, zal je zeker niet koud laten! Beluister het hier!

Lynn staat volledig achter Pink Ribbon als goede doel en draagt daarom met plezier ons roze lintje. Daarnaast betuigde ze op haar Instagrampagina ook steun aan het LidlPowerBump-project. Ze roept graag haar volgers op om zelf in actie te schieten, een klein gebaar te tonen en de Lidl Power Bump te doen. Maak er zelf ook een en deel deze via je eigen sociale mediakanalen met de #LidlPowerBump.

201901_LVR.jpg

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.