De Warmste Week & Pink Ribbon

Al vanaf begin september kan je jouw actie registeren voor de Warmste Week van Music for Life. Net als de voorbije jaren kan je Pink Ribbon steunen en alle borstkankerpatiënten een hart onder de riem steken. Maar wat als je niet de tijd kan vinden om een actie te organiseren, maar toch wil steunen? Wat doe je dan?
Dan hebben we speciaal voor jou al een aantal acties op een rijtje gezet!

 

Drink Pink II

In Lier hebben heeft de organisatie OLDSKOOL ondertussen reeds de daad bij het woord gevoerd: op 3 december kan je afzakken naar Salle d’Eau om samen te feesten voor het goede doel.

De dresscode ligt ons alvast nauw aan het hart, iedereen wordt gevraagd zich in het roze te kleden. De muziek die avond wordt verzorgd door Discobaar A Moeder, Discobar Parafix, Earl & South en Eagle & Ibex. Er is dus geen enkele reden om niet naar Lier af te zakken en al dansend een steentje bij te dragen voor Pink Ribbon!

 

Energy @ Pelican Rouge

Alle werknemers van Pelican Rouge Coffee Solutions engageren zich om samen te proberen 5 keer de aarde rond te stappen (200.000 km). Iedereen heeft een stappenteller gekregen en kan eenvoudig zijn/haar stappen registeren en laten meetellen. 

Beluister wat Pelican Rouge over hun actie te vertellen had op Studio Brussel:

 

Pixel Sleutelhangers

Fleur uit Turnhout maakt en verkoopt Pixel-sleutelhangers omdat haar mama Lies 3 jaar geleden ook met borstkanker had af te rekenen. Ze geeft de opbrengst graag aan Pink Ribbon, dus als jij haar ergens tegenkomt, lever dan een bijdrage. Wij zijn je alvast eeuwig dankbaar!

 

Hebben deze acties je geïnspireerd en wil jij toch deelnemen met een eigen actie voor Pink Ribbon?
Registreer je dan hier

De Warmste Week & Pink Ribbon
Schommelei 1, 2850 Boom